Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΥΡΙ -ΡΟΚΦΟΡ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ Κ ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ



















ΥΛΙΚΑ
250 γρ τυρί ροκφόρ
250 γρ τυρί μανούρι
250 γρ βούτυρο φρέσκο
100 γρ σπόρους παπαρούνας
100 γρ σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε στο μπλέντερ τα τρία πρώτα υλικά τα κάνουμε μπαλάκιια και τα αφίνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Στη συνέχεια πανάρουμε τα μισά με παπαρουνόσπορο καιι τα άλλα μισά με σουσάαμι
και ειναι έτοιμα για σερβίρισμα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου