Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΡΜΠΕ ΦΡΑΟΥΛΟ Κ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ






ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φράουλα
500 γρ.βατόμουρα
1/2 λεμόνι το χυμό
600 γρ. ζάχαρη
800 γρ νερό
100 γρ γλυκόζη
1 κ.γ πηκτίνη για φρούτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα φρούτα απο τα κοτσάνια βάζουμε τον χυμό λεμονιού και λίγη ζάχαρη τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ στη συνέχεια ανακατεύουμε λίγη ζάχαρη με την πηκτίνη  και αναμυγνύουμε όλα μαζί  τα ζεσταίνουμε στους 50 βαθμούς και μόλις κρυώσει το περνάμε απο την παγωτομηχανή
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου