Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΝΟΥΑΖΕΤ





ΥΛΙΚΑ
100 γρ κουβερτούρα γάλακτος
500 γρ πραλίνα αμυγδάλου
500 γρ πραλίνα φουντουκιού
100 γρ αμύγδαλο φιλέ
500 γρ κουβερτούρα ΙΟΝ 3011
προαιρετικά άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λυώνουμε τα 100 γρ κουβερτόυρα σε μπαίν μαρί και προσθέτουμε τισ πραλίνες και το φιλέ καβουρδισμένο πλάθουμε σε σχήμα οβάλ ταβουτάμε στην κουβερτούρα 3011 ΙΟΝ που εχουμε λυώσει και αν θελουμε τα αχνίζουμε
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου