Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΡΦΕ ΠΑΓΩΤΟ











ΥΛΙΚΑ

15 κροκάδια160 γρ. ζάχαρη

200 γρ. κιγέ + ακόμη 1400 γρ. κιγέ
2400 γρ.ζωική κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
500 γ΄ρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα η φρουί γλασέ σε κύβους
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπαίν μαρί βάζουμε τους κρόκουςμε την ζάχαρη και αφού τους παστεριώσουμε προσθέτουμε
τα 200γρ. κιγέ ανακατεύουμε να κρυώσει το μείγμα καλά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος κτυπημένη σε σαντιγύ και τα1400γρ κιγέ αναμειγνύουμε καλά και βάζουμε στο τέλος το αμύγδαλο η τα φρούτα σερβίρουμε σε μμπώλ και αγώνουμε για παρφέ παγωτό η κάνουμε τουρτες η παγωτίνια
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου