ΥΛΙΚΑ
500 γρ κοιβερτούρα γάλακτος
250 γρ βούτυρο
200 γρ κρέμα γάλακτος ρευστή
50 γρ γλυκόζη
50 γρ βούτυρο κακάο
1 κ.γ κανέλλα σκόνη
ΕΚΤΛΕΣΗ
Βράζουμε την κρέμα γάλαακτος με την κανέλλα ρίχνουμε την κουβερτούρα ανακατεύουμε να λυώσει προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ομοιογενοποιούμε και απλώνουμε σε λαμαρίνα να παγώσει
κόβουμε με κουπ-ατ στρογγυλά σοκολατάκια τα βουτάμε σε κουβερτούρα υγείας και τα διακοσμούμε με τρίμμα λευκής σοκολάτας
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου