Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΓΛΥΚΟ ΜΗΛΟ







ΥΛΙΚΑ
Για 10 μερίδες    
           
2500 μήλα
500 γρ ζάχαρη
1 1/2-2ποτήρια νερό
κανέλα
λίγο κρασί λευκό
λίγο κονιάκ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα μήλα και αφαιρούμε τα κουκούτσια.βράζουμε τα μήλα
με το νερό την κανέλα, το κρασί το κονιάκ<<για να πάρουν ένα ιδιαίτερο χρώμα>>
αφίνουμε στην φωτιά για περίπου 45 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
σερβίρονται κρύα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου